Je voelt de opwinding. Je hebt zin om alles uit de kast te halen, om er een prachtige avond van te maken. Zijn lievelingsgerecht staat klaar, film uitgezocht en je trekt je mooiste lingeriesetje aan. Je hebt aan alles gedacht. Klaar voor een mooie avond samen. Wachtend tot je lief thuiskomt.

Jullie zijn in een opperbeste stemming. Als een stel verliefde pubers belanden jullie in bed. Het begint met strelen, kussen, het gaat steeds verder. Het is fijn, totdat hij….jou op een bepaalde manier aanraakt… geluid maakt… iets zegt ,wat je uit dit moment haalt. Je verstijft, je voelt je akelig, je kan niets uitbrengen. Alles verdwijnt. Het plezier en de opwinding zijn weg. Jezelf herpakken lukt niet. Jij baalt, maar hij ook. Je voelt je onwijs schuldig. Je had er zoveel zin in. Helaas mocht het niet zo zijn. Dit is al de zoveelste keer dat het niet gaat zoals je gewild hebt.

En stel je nou eens voor dat je volop geniet van seks!
Hoe geweldig is het als je weer volledig van seks geniet, je vrij voelt, onbezorgd en vrij bent van belemmeringen. Dat je jezelf kunt overgeven; aan jezelf en aan je partner. Wat zou het heerlijk zijn als je weer controle over jezelf hebt. Dit is ik met jou wil bereiken.

Ik heb een programma ontwikkeld dat volledig afgestemd is op deze problematiek. Wil je meer over dit programma weten of wil je vrijblijvend informatie hierover, neem dan contact op via mail, bel of stuur een appje naar 06-36368063