Over mij

Mijn passie ligt bij mensen die psychische ondersteuning, begeleiding, nodig hebben. Ik werk al meer dan 25 jaar in de hulpverlening en heb ervaringen opgedaan met diverse doelgroepen en dus ook met veel verschillende mensen, problematieken en kwetsbaarheden. Ik heb diverse scholingen, trainingen, cursussen gevolgd om mezelf hier verder in te ontwikkelen. (psychodynamische therapie, systemisch werk, Tripple-C, autisme, Seksualiteit, het vlaggensysteem, Burn-out, positieve psychologie, hechtingsproblematiek, zelfcompassie en zelfvertrouwen, bewust verbonden ademwerk, enz.)

Ik vind het fijn om met mensen te werken, om ze inzichten mee te geven waar bepaalde reacties, gevoelens, lichamelijke klachten vandaan kunnen komen, om vervolgens een vaste bodem te creëren zodat men krachtig genoeg is om aan de problematiek te kunnen gaan werken. Het zal niet de meest comfortabele weg zijn. Daar is moed, kracht en motivatie voor nodig.

Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou om jouw proces te begeleiden en te ondersteunen. Zodat jij jezelf weer krachtiger, zelfverzekerder en vrijer zal voelen.

Natasja Broersen

Bel of app mij

Waarom Lafey?

Lafey is de achternaam van mijn biologische opa. Hoewel ik deze opa nooit heb gekend, heeft hij een belangrijke rol in mijn systeem. Hij is een deel van mij. Voorouders hebben een grote invloed op wie wij nu zijn. We nemen bewust of onbewust bepaalde gedragingen, invloeden en problematieken over (zie de uitleg betreft systemische therapie). Ik vind het een prachtige naam en een mooie manier hem toch te eren. Op deze manier is zijn naam in ieder geval uitgesproken en hoort hij er bij.

Meer weten?

Bel 06-36368063 of vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je.