Ik ben altijd geïnteresseerd in de ander, vraag hoe het met ze gaat, wat ze zowel bezig houdt.

Ik luister naar hun verhalen en weet inmiddels veel van hen. Ze hebben werkelijk geen idee hoe het nu echt met mij gaat. Ze weten niet eens wat ik precies doe. Uit fatsoen zeggen ze wel iets. Dit zijn dan van die standaard zinnen, Goh, hoe doe je het eigenlijk allemaal, ik doe het je niet na…..enne jij werkt toch…uh hoe heette het ook alweer? Of jij werkt niet, toch? Heerlijk om niks te hoeven doen. Bijzondere opmerking als je eigenlijk niet eens weet wat het inhoudt. Af en toe een appje, meestal ben ik dan ook degene die begint, daar krijg ik dan wel (of geen) een reactie op. Dit doet me echt pijn. Ik zal het zo graag anders willen. Mijn wens is dat ik echt gezien en gehoord zal worden. Dat er iemand is, die het super gezellig vindt om met mij te zijn. Wat is er mis met mij?