Rouwverwerking

Iedereen kan in het leven te maken krijgen met verlies. Dit kan een grote impact hebben. Bij rouwverwerking denken mensen vaak aan het verwerken van het verlies bij overlijden van een dierbaar persoon. Toch heeft rouwen niet alleen te maken bij het overlijden van iemand.

Je kunt ook rouwen bij het verliezen van bijvoorbeeld een baan, bij een scheiding, bij ziekte, of bij het verliezen van een huisdier enz. Het verlies kan gepaard gaan met allerlei (heftige) verschijnselen. Je bent verdrietig, voelt je leeg van binnen en de dagelijkse dingen zijn opeens minder belangrijk. Misschien ben je in de war, of heb je nergens meer zin in. Je weet je geen raad met je verdriet.

Het kan zijn dat je ondersteuning nodig hebt bij het verwerken van een verlies. Weet dat je bij mij in goede handen zult zijn. We gaan samen stap voor stap werken aan jouw rouwproces. Het zal jou helpen om het verdriet de ruimte te kunnen geven en om de draad van het leven weer te kunnen gaan oppakken.

In jouw proces komen verschillende therapieën aan bod wat noodzakelijk zal zijn om alle facetten aan te pakken. Op deze manier kun jij pas echt goed opruimen en ruimte creëren in je hele zijn. Alles krijgt de juiste aandacht.

In al mijn programma’s, trainingen en sessies is mijn uiteindelijke doel dat jij je krachtiger, zelfverzekerder en vrijer zal voelen.