Relatietherapie

Ontdek hoe praktijk Lafey jullie kan helpen om de liefdevolle relatie te creëren waar jullie naar verlangen. Onze ervaren relatietherapeut, Natasja, biedt individuele sessies aan die volledig op maat zijn gemaakt om jullie te helpen de relatie te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook een tweedaagse sessie aan, waarin jullie werken met paarden om nieuwe dienende gedragsveranderingen aan te leren en de communicatie te verbeteren. Bij deze tweedaagse zijn er 2 therapeuten voor jullie beschikbaar.

 

Wij begrijpen dat jullie op zoek zijn naar werkzame en effectieve oplossingen, en daarom bieden wij twee opties aan die zijn ontworpen om aan jullie behoeften te voldoen.

 

Optie 1 omvat een intake met jullie beide en vervolgens twee 1-op-1 sessies voor ieder van jullie, gevolgd door tweewekelijkse sessies met jullie beiden (of een ander passend schema).

 

Optie 2 omvat een intake met jullie beide, gevolgd door twee 1-op-1 sessies voor ieder van jullie en een tweedaagse sessie van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze sessies werken jullie met paarden, die in staat zijn om het ongeziene zichtbaar te maken en te reageren op verbinding en veiligheid. Dit creëert een unieke en waardevolle ervaring die jullie relatie zal versterken.

 

Bij de tweedaagse bieden wij een volledig verzorgde dag inclusief lunch, thee, koffie en wat lekkers, evenals alle therapiesessies en een evaluatiegesprek na 2 maanden, voor één vast tarief van € 2495,- inclusief BTW.