Door jezelf een cadeau te geven om deel te gaan nemen in een opstelling zal je gaan beleven dat wat eerst onzichtbaar was in je systeem, nu zichtbaar wordt.

De dagen dat je ‘Samen bij Lafey’ verblijft staan warmte en veiligheid hoog in het vaandel.
In deze dagen zal je gaan begrijpen wat er onder verschillende lagen in jouw familiesysteem zich afspeelt. Door jouw vraagstuk in te brengen, komen er andere mensen in “het veld” die jouw systeem representeren. Hierdoor worden er onbewuste patronen zichtbaar.

Je zult gaan ervaren, door wat er zich in “het veld” laat zien, dat er bij jou veel puzzelstukjes gaan vallen. Dit kan confronterend zijn, maar nodig zodat er een verandering kan gaan plaatsvinden. Je gaat merken dat deze verandering verder gaat dan alleen bij jezelf. Het is MAGISCH! Heel waardevol.

Ook zal jij in deze dagen in “het veld” komen te staan en zelfs dan zal je merken dat het bij jezelf ook wat teweegbrengt en voor een opruiming zorgt. Je zal gaan ervaren dat wat een ander voor hulpvraag inbrengt op bepaalde punten resoneert met je eigen vraagstukken. Dat is het mooie van familieopstellingen.

Er is ook een mogelijkheid om dit te combineren met paarden. Dit geeft een nog intensere beleving. Paarden wijzen in een opstelling aan wat ontbreekt, wat gezien “moet” worden.

Aan het einde van het aantal dagen dat je bij Lafey verblijft zal je ervaren:

  • Je ondervindt meer rust
  • Er zal meer verbinding zijn met anderen
  • Meer Liefde
  • Begrip
  • Energie wat weer gaat stromen
  • Verwerking van oude pijn
Nu boeken »