Wanneer jij iemand hebt verloren die je zeer dierbaar is, kan het zijn dat het lastig is om het plezier terug te vinden; het plezier wat er voorheen wel was.
Je merkt dat je overspoelt kan worden door heftige emoties en negatieve gedachten. Het ontbreekt je met regelmaat aan energie en zin om wat te ondernemen.

Wat nu als die nare gedachten en gevoelens plaats maken voor meer positiviteit en dat je steeds meer lichtpuntjes zult gaan zien. Hoe fijn zal het zijn dat je weer meer kan genieten, zelfs van kleine dingen? Hoe mooi is het dat er steeds meer kleur in je leven zal zijn?

Als de rouw jou beperkt om de draad van het leven op te pakken, dan kan het zijn dat het nodig is om begeleiding in te schakelen zodat het jou wel gaat lukken. Door een aantal dagen te verblijven bij ‘Samen bij Lafey’ zal je merken dat je anders in het leven zult komen te staan. Je verblijft met meerdere mensen die net als jij begeleiding willen in hun rouwproces.

In de dagen dat jij bij ons verblijft worden er diverse therapie/coaching vormen ingezet. Het is erop gericht dat jouw verwerkingsproces de juiste ondersteuning krijgt en dat je daardoor stappen maakt en beter in staat zult zijn om het leven weer te kunnen toelaten.

Juist door intern te verblijven zal je ervaren hoe waardevol dit zal zijn voor jouw verwerking. Je zal merken dat je met sprongen vooruit gaat in jouw proces!

Wil jij deze verandering bij jezelf teweeg brengen? Schrijf je dan nu in.

Nu boeken »